Na vsebino

Zaključek sezone članov skupin, Črnomelj in Semič

Prejšnji torek smo se na čudovit (pred)poletni dan ob zaključku sezone delovanja skupin Lipa iz Črnomlja in Semenič iz Semiča, ki delujeta v sklopu Medgeneracijskega društva Bela krajina, zbrali na Zorencih, v kmečki hiši Bahor. Druženje je potekalo sproščeno ob dobri hrani in kapljici rujnega, s katero nas je razvajala gostiteljica Nataša Bahor. Kot se za Belokranjce spodobi, smo tudi zapeli, da se nas je slišalo vse do Črnomlja. To je bil dan, katerega si bo vsak zapomnil po obilici smeha in dobri družbi. Nestrpno že pričakujemo september, ko bomo spočiti in polni energije, zopet odprli vrata za izoblikovanje novih srečanj, kamor so lepo vabljeni tudi novi člani, ki so željni takega druženja. Ne bo vam žal!

Ker je vedno lepo videti, kako starejši radi predajajo izkušnje in modrosti mlajšim, kot tudi mladi z veseljem naučijo starejše kaj novega, letos načrtujemo medgeneracijski tabor (predvideno jeseni v Metliki), kjer se bi podružili udeleženci starejše, srednje in mlajše generacije. Tudi v Zorencih smo imeli neke vrste medgeneracijsko srečanje. Družina Zajc, na čelu z babico Zinko, mamico Andrejo in vnukinjo Antonello, nas je razveselila s svojo povezanostjo, ljubeznijo in pa predvsem velikim prijateljstvom, ki vlada med njimi. To želimo vzbuditi tudi pri drugih in pokazati, da razlika v letih ni ovira za dajanje in sprejemanje topline, ki tli v naših srcih.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj