Na vsebino

Župan učencem: Bodite pogumni in radovedni

Črnomaljski župan Andrej Kavšek je letošnje najuspešnejše osnovnošolce in učence Glasbene šole Črnomelj sprejel v Kreativni hiši mladih (nekdanji Hotel Lahinja), kjer aktivnosti za mlade prireja Mladinski center BIT Črnomelj. Učencem je čestital za dosežke in jim podaril majhno pozornost, devetošolcem zaželel uspešno nadaljnje šolanje, predstavnica mladinskega centra Tamara Pintarič pa je predstavila aktivnosti, ki so mladim na voljo v mladinskem centru.

"Za vami je leto trdega dela, učenja in odrekanja. Vaši dosežki so dokaz, da se trud vedno izplača. Ponosen sem na vašo vztrajnost in uspehe, ki jih dosežete na različnih področjih – bodisi v znanju, športu, umetnosti ali drugih dejavnostih. Vi ste zgled svojim vrstnikom in ponos naše občine. Vaša pot še ni končana, pravzaprav se šele začenja. Pred vami so številne priložnosti, ki vam bodo omogočile, da še naprej rastete in se razvijate. Bodite pogumni in radovedni, nikoli ne prenehajte raziskovati novih znanj in spretnosti. Verjamem, da boste s svojo energijo in mladostno zagnanostjo dosegli še mnoge velike cilje in ponesli ime naše občine še daleč," je učencem povedal župan.

Vir: Občina Črnomelj, foto: Jani Pavlin

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj