Po tem, ko so avgusta odstopli fsi člani mladinskega odbora na Občini Metlika i se je sprožu vik i krik po bolj al manj rumenih metliških medijih, se še do dns niso našli novi odborniki! Evo vam še enega dokaza kak se mladim Metličankam i Metličanom nč neda!

Župan Darko Zevnik je v svojem odgovoru na očitke prejšnjih odbornikov, ki jih je od njega vn potegnu Radio Odeon lepo napisal: ˝Zato na tem mestu pozivam konstruktivne, aktivne mlade posameznike, ki bodo pripravljeni vložiti svoj prosti čas in delo v skupno dobro metliške mladine danes in v prihodnosti. Vsak član novega odbora za mladino bo prejel natančna navodila glede funkcije, nalog in dela Odbora za mlade.˝.

Ali evo še skus se ni nihče javu, evo kulko je mladina odgovorna do prihodnosti Metlike i kulko se jim da. Nč. Nč se jim neda. Na koncu jih bo treba še prosit s kakim javnim pozivom al pa razpisom. Grozno! Če ne bi blo starih i odraslih Metličank i Metličanof bi mladina že zdavnej propala. Najbulje bi blo, da se mladino v Metliki prepoveda pa bo mer. Morda se bo pol ker kaj premknu i pršu na občino prosit, če kaj zrihtajo. Smo takrat bo več preksno!

Prokleta mladina pasivna i neangažirana. Fse bojo zjebali.