Novi mesec, novi trači?

Ne, narobe, stari.

Ste čuli, da so Jackpota prijavli na Lubezn po domače, kaj pa Pedesetpara? Ak bi se udeležu šova bi mu znale izbranke nabrat cvete krompira za v vazo. Al šopek je ipak šopek.

I kaj je novega? Nč. Kaj če pa bit f centru sveta. Fsi živčni čakamo kdu se bo naslednji okužu i kdu bo prvi nekoga drugega porinu v drek. Šulari so začeli v šulo hodit i to z maskah.

Lahk bi šli v Kurdistan na ČrnFest, ampak nismo baš šli.

F Pinoti je nova kelnarca dala po slabem tednu odpoved. Baje, da ni razumela metliškega črnega humora. Pol je pršla neka nova, kdu i kaj, hojte pogledat. Dve nove!

I sjm je spet biu i tudi tokrat si dobu deset komadof gat za deset evrof.

Baje majo v BB bari majo tri take zice, da dobiš občutk ko da si kje na morji, ak še zapreš oči i prisluhneš bi za sekundo reku, da si 15 let nazej na kaki žurki globoko na Balkanu. Drugi tri so profičko in neopazno sz salotejpom zalepljeni i vabijo v prijeten ambient med čudno zelene sploh neopazno umetne rože. Tam zraven, ko Mojca včasih poftice prodava.

Po Radencih Metličani zdej že tretji vikend, skoraj tradicionalno, prodavajo Ruzačinke, ki so jako fine i baš bi mi zdej ena pasala. To MiMi obrača i zvija, namaže ti jih s čim češ. V Metliki tega do naslednjega poletja neznam ak bote okusli. Lahko grete kam f gostilno na palačinke, al to ni to. Ruzačinke > palačinke.

En vikend so se prijatli iz brega zbrali i pomagali bratu iz Švice podirat pod. Ob tem se je fino jelo i pilo i pričalo i pušlo. En si je i rebro zlomu predn je pršu. Se je Tone mimo prpelau pa lepo reku, da ak bi on delau v Švici bome ne bi podiral poda.

Ondj ta trač, ki sm ga čula nečm vrjet, morda ste ga i vi čuli i upate z mano, da ni res.

Mam pa dobro novico, ak ste slučajno zamudili letošnje morje na Hrvaški, se še skos lahko okopate v kaki luži sred Metlike. Edino kaj rabite je nekej deset pif.

Glede na to, da se začasno odmikam iz centra sveta i nebom več na fsakem koraku tračala, mi lahko vse sočne i malo manj sočne trače pošljete na: lavra.budala123@gmail.com

I še to ljudi moji, še nekaj mescof pa bo vigred!