Na vsebino

Lavra Budala - pozdraf iz dijaspore

To leto traja že celo večnost, kulk stvari se je že zgodilo se še čudim, da se tk dobro držim, kk se. Za začetek sm postala legalna i v Ameriki kaj pomeni, da bom letošnje poletje zihr šla v kak klub na kerem piše 21 +. Seveda ako korona da. Včasih smo rekli ako bog da, al cajti se spreminjajo. Novo leto sm začela f Švici i priznam, da ni blo kaj bistveno drugače od unga novega leta 2018 f Konzumu na Placu. No ja, ena bitna razlika je že bla. Al dobro, pusti zdej to.

Izpitno obdobje je f polnem teku, al letos ni niti tega pravega izpitnega duha. Mislim, neznam kak je blo lani, nego sm ga primerjala s testih v šuli. To kaj ja duma onlajn pišm izpit, zgleda ko neka zajebancija i vse na pou.

I kaj nism dočakala prvi izpit v živo?! Grem ja vjutro proti Ljubljani, nus je zaštopan tak da govorim namesto [N] - [B]; grlo me boli i vseglih sm negativna na hitrem testu, kar pomeni zelena luč za na izpit, (nekak edina zelena). Zt ki sm pršla mnogo prezgodaj v Ljubljano, sm se fsela f kavarno zraven faksa i bla v njej cel čas pred izpitom i pol še cel cajt med izpitom, ker sm stisnla rep med noge 10 minut do izpita, #pickica. Jebate, prvi izpit v živo v moji celi študijski karieri. Vi si nemorete mislit kaki pritiski so se vršili nad mano. Sploh v uhih sm mela pritisk, ki sm mela tak zamašen ta nus. Tk da sm se kmalu popokala nazej damuh i šla počivat. Lani ta cajt sm mela korono i letos so moji duma jo isto meli, tak da če se spomnete od lani, ko smo z očimom krivli kdu je koga nalezu, sm letos zihr, da je biu on lani kriv. A i letos bi biu, če bi pršla damuh se malo marinirat f te hlape virusa.

Ta mesc nimam baš kaj dost za napisat, upam da vam bojo dragi kaj prnesli za valentinovo alpa kako lepo dejanje nardili. Ja se grem dalje vučit, ki bi rada mela kaj od poletja, čeprav kak kaže bom bolj malo.

Poyy iz dijaspore, kje got že to je.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj