Na vsebino

Vroče iz perišča - Lavra

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Pa naj še kdu reče, da se v Metliki nč ne dogaja!

Poleg tega, da ma Pridi zvečr na grad svoj program, so mele i male krokarce svojo krasno i poučno produkcijo na keri si dobu prav kurju polt zaradi zgodbe i plesalk. Godba je sz Črnomaljci odsvirala i nardila eno spet ful lepo soboto.

Nači piše mi Ta Ma eno nedeljo ak bi pršla na neko delavnico cyberbullinga. I ja ko ja, ki se itak nikdr nč ne pozanimam rečm, da itak da grem. Little did i know da bo to v angleščini. Pridm tam i nč ni napisano po slovensko, mene zahliknlo. Gledam Ta Mo, njej ni jasno zak jo zdej tak gledam i ja fseglih zberm pogum i jo fprašam, da če bo to v angleščini. Mukaaaa. Al dobro, pohendlala sm i fse smo se zmenli. Človek bi si mislu, pa sej so bli na tej delavnici na treningu ljudi predvsem iz Bosne, Srbije i Slovaške. Al kaj ko pa ja fseglih bulje govorim angleško ko srbsko.

Sej nima veze, ki na tej delavnici je biu baš to ključ, da se ne obsoja i kak delat z otroki oziroma mladostniki. Delavnice so mi ble jako dobre, ki so ble dosti več ko smo nek pogovor. Ob fprašanju s kom bi se dobili ak bi meli šanso ni več nihče, ko včasih naštevau kake slavne ljudi. Zdej so bli odgovori za kake pokojne. Ni smešno kak se stvari spreminjajo?

Ondj en del delavnic mi ni biu najbolj jasn, vrjetno sm bla že lačna i mi je fokusa zmanjkovalo. Ampak če potegnemo črto je bla to lepa izkušnja, ki jo bi fsem priporočala, predvsem na kako izmenjavo it. Spoznat nove ljudi, nove kulture i njihova življenja ti dostikrat dajo mislit i eno brco v rit, da pa se vndarle fse da.

Pol pa cez dva tedna bo dan športa na Pungartu i kaj vam čem rečt je to, da se vam ful splača prit i kupit srečko, ki lahk dobite kak bon za masažo pr Eleni. Ak neznate kdu je to je to odlična šansa, da jo probate spoznat. #reklama

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj