Na vsebino

3. Nočni tek Metlika

Tekaško društvo Bela krajina z velikim veseljem obvešča, da so odprte spletne prijave na 3. Nočni tek Metlika, ki bo 3. junija, s štartom ob 21. 30 uri pred Mestno hišo. Tekači se bodo lahko podali na 4 km (1 krog) ali 8 km (2 kroga) razgibano traso po ulicah Metlike. Čas bo merjen s čipi. Vsak tekmovalec ob prevzemu štartne številke in čipa dobi športno tekaško majico, buteljko vina glavnega pokrovitelja Šturm, na cilju sendvič ter obilo belokranjskih dobrot.

Do 9. maja štartnina znaša 15 €, od 10. maja pa 20 €. Spletne prijave zapremo 22. maja. Letos bodo prijave možne tudi na dan dogodka, na grajskem dvorišču v Metliki do 19. ure (20 € - štartna številka, čip, sendvič). Najhitrejši tekači na 4 km in 8 km bodo nagrajeni s pokali, medaljami ter praktičnimi nagradami. Zmagovalcu 8 km razdalje bo podjetje Kompas podarilo «Izlet za 2 osebi v Benetke in Beneško laguno«. Nagradili bomo tudi najstarejšo in najstarejšega ter najmlajšo in najmlajšega udeleženca teka.

Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost. Otroci do 15. leta tečejo v spremstvu staršev. Proga bo primerno osvetljena in označena. Ob progi in na cilju teka bo dežurna zdravniška služba. Tekmovanje bo ob vsakem vremenu.

Na spletni strani TKD Bela krajina najdete prijavnico in vse dodatne informacije o prireditvi.

Vljudno vabljeni tekači in navijači na junijski nočni spektakel v Metliki!

Vir: TKD Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj