Na vsebino

8. Dobrodelni tek Trimmigo na Mirni

Včeraj je na Mirni potekal 8. Trimmigo dobrodelni tek, na katerem so zbrana sredstva od štartnin in prodanih dobrot podelili štirim lokalnim gasilskim društvom.

Tudi na Mirni ni šli brez Belokranjcev. Na 6-kilometrskem teku jih je sodelovalo devet.

Prvo mesto v ženski konkurenci si je pritekla Anja Fink, druga je bila Kristina Souidi, tretja pa Barbara Andolšek.

Med belokranjskimi dekleti je bila najhitrejša Jana Jakša (3K Šport), ki je zasedla absolutno 4. mesto med dekleti (v svoji kategoriji je bila 2.). Maja Slak Hrnjak (TKD Bela krajina) je v absolutni ženski konkurenci zasedla 16. mesto (v svoji starostni skupini je bila 7.), Barbara Matakovič je zasedla skupno 19. mesto (v svoji kategoriji 2.), Simona Hudelja (Dragatuš) pa je bila skupno na 28. mestu (6. v kategoriji). V ženski konkurenci je tekmovalo 50 tekačic.

Na teku se je pomerilo več kot sto tekačev (102). Najhitrejši včeraj je bil Tjaš Pelko (AK Sevnica), drugi je bil Tadej Osvald (ŠTD Lončar), tretji pa Uroš Avgustinčič (JB Team).

Najhitrejšji belokranjski tekač je bil Robert Mar (Dragatuš) na 11. mestu (v svoji kategoriji je bil drugi ), Aleks Weiss (FIT klub Novo mesto) je dosegel 21. mesto (4. v kategoriji), Josip Petruša (Črnomelj-Vivodina) je bil na absolutnem 49. mestu (v kategoriji je bil četrti ), Ivan Božičevič (Črnomelj) je bil v absolutni razvrstitvi na 53. mestu (v svoji starostni kategoriji je bil 6.), Dennis Wraight z Belčjega Vrha pa 90. (3. v svoji kategoriji). Dennis je bil tudi najstarejši tekač na tekmi (letnik 1937).

Čestitke vsem udeležencem!

Naslednji konec tedna ni tekov, bo pa zato toliko bolj pestro v začetku oktobra, ko bosta v prvem koncu tedna potekala kar dva teka; 10. dobrepolsjki tek in 3. novomeški polmaraton.

Rezultati v absolutni konkurenci TUKAJ.

Rezultati po kategorijah TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj