Na vsebino

Adrenalinski park Podzemelj 2019

V sredo smo se ob 7. 30 učenci 1.–5. razreda OŠ Dragatuš odpeljali v Podzemelj v adrenalinski park.

Najprej smo se namestili na tamkajšnje stole in mize, nato pa smo se razdelili v skupine. Ga. Petra nam je dala navodila, kako se pripeti na vrv, da smo lahko varno plezali. Četrtošolci in nekaj petošolcev se je podalo na pot. Plezali smo po dveh nivojih. Nekateri, ki smo bili pogumnejši, smo se preizkusili na višji stopnji, ki je zahtevala od nas več samostojnosti in manj strahu. Vsi podvigi z ovirami so nam bili v izziv, ampak kljub vsemu nam je uspelo. Premagovali smo strah in doživeli lastno zmago.

Medtem ko smo čakali na vrsto, smo se ukvarjali s številnimi športnimi aktivnostmi, npr. golf, odbojka, razgibavanje na fitnes napravah v naravi, igrala, namizni nogomet, namizni tenis, ali pa smo se posladkali s tamkajšnjo ponudbo: sladoled, sok ipd.

Vreme je zdržalo, slišati pa je bilo grmenje na drugem koncu Bele krajine. Bil je čas za odhod. Ko smo se peljali proti Dragatušu, je v Črnomlju že močno deževalo.

Po prihodu v šolo smo šli na kosilo, nato pa odšli domov. Dan se nam je zdel zanimiv, nekoliko strašljiv, zabaven. Naučili smo se biti samostojnejši. V adrenalinski park si želimo iti tudi v prihodnje.

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj