Na vsebino

Črnomelj do četrte zmage v sezoni

Foto: RK Črnomelj
Foto: RK Črnomelj

V 11. krogu 1.B lige so rokometaši Črnomlja na domačem terenu ugnali ekipo RD Herz Šmartno in zabeležili četrto zmago v sezoni.

Gostitelji so odločno vstopili v obračun in že v četrti minuti povedli s 3:0. Gostje so hitro ujeli ritem, se približali le na gol zaostanka, a sledil je nov nalet domače zasedbe. V 12. minuti so tako prišli do petih zadetkov prednosti (8:3). Rokometaši Šmartna so nato na vse pretege poskušali ujeti priključek, kar jim je uspelo prav ob zaključku polčasa. Ekipi sta tako na odmor odšli le s točko razlike (18:17).

V drugem delu so gledalci spremljali veliko bolj izenačeno igro. Minimalno prednost so vselej držali Črnomaljci, a resneje se jim ni uspelo odlepiti. Šmarčani so šele v 55. minuti prvič na tekmi povedli s 30:31. A domači so hitro odgovorili in rezultat izenačili, nato pa v zadnjih sekundah tekme po zadetku Luke Muhiča slavili s 34:33.

Črnomelj po odigranih 11. krogih še naprej zaseda 9. mesto prvenstvene lestvice.

RK ČRNOMELJ - RD HERZ ŠMARTNO 34:33 (18:17)
Muhič in Medic po 9; Ribarič 9, Kalajdijieski 6

Vir: rokomet.net

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj