Na vsebino

Črnomelj dobil nasprotnika v osmini finala rokometnega pokala

Na sedežu Rokometne zveze Slovenije (RZS) v Ljubljani so izžrebali pare osmine finala moškega pokala Slovenije. Direktor moške reprezentance Vid Kavtičnik je vlekel kroglice iz bobna. Te so določile, da bo Črnomelj v domači dvorani gostil Jeruzalem Ormož. Ormožani igrajo v prvi rokometni ligi, kjer trenutno zasedajo deveto mesto prvenstvene lestvice. Črnomaljci so se v osmino finala uvrstili po zmagi v Novi Gorici, kjer so odločali podaljški.

Državne prvake, igralce Celja Pivovarne Laško čaka obračun v gosteh z Ljubljano, branilec naslova Gorenje Velenje bo igral v gosteh pri Slovenj Gradcu, pri Veliki Nedelji bo gostovala Krka, zmagovalca para med Mokerc-Kigom in LL Grosistom Slovanom čaka dvoboj z Mariborom, Kočevje pričakuje Jadran Hrpelje-Kozino, v lokalnem derbiju se bosta pomerili ekipi Trima Trebnjega in Sviša z Ivančne Gorice, Krško pa čaka obračun v Kopru.

Predviden termin tekem je 23. december, zmagovalci pa se bodo neposredno prebili v četrtfinale.

Pari osmine finala rokometnega pokala Slovenije:

RK ČRNOMELJ : RK JERUZALEM ORMOŽ
RK VELIKA NEDELJA : MRK KRKA
ŠD MOKERC-KIG/RD LL GROSIST SLOVAN : RK MARIBOR BRANIK
RK KOČEVJE : RK JADRAN HRPELJE-KOZINA
RK SLOVENJ GRADEC : RK GORENJE VELENJE
MRK LJUBLJANA : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO
RD KOPER : RK KRŠKO
RK TRIMO TREBNJE : RK SVIŠ IVANČNA GORICA

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj