Na vsebino

Dolani boljši od Črnomaljcev

Rokometaši Črnomlja so v 4. krogu 1.B rokometne lige gostovali pri ekipi Dol TKI Hrastnik in tako kot domačini, iskali prvo zmago v novi sezoni. Vendar je niso dočakali.

Dolani so odlično vstopili v tekmo in v 7. minuti vodili že s 5:0. Po minuti odmora so gosti zaigrali nekoliko bolje in v 13. minuti zaostanek znižali na tri. Gostitelji so v naslednjih dveh minutah ponovno prišli do prednosti petih zadetkov, a so se Črnomaljci še enkrat več približali. V 22. minuti so prišli le še na točko zaostanka (12:11), potem pa so se Dolani znova nekoliko oddaljili in na odmor odšli s prednostjo treh zadetkov (19:16).

Gostitelji so tudi drugi polčas odprli odločno in prednost vztrajno povečevali. V 45. minuti je bila ta že devet golov (31:22). V nadaljevanju so tekmo le še mirno pripeljali do konca in se brez večjih težav veselili prve zmage v sezoni, Črnomaljci pa so zabeležili še četrti zaporedni poraz. Končni rezultat je bil 41:29.

RK DOL TKI HRASTNIK : RK ČRNOMELJ 41:29 (19:16)
Bogovič 11, Zupanc 9; Jovanović in Medic po 6

Vir: rokomet.net
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj