Na vsebino

Dolenjski tek, belokranjska zmaga

V Velikem Orehku na Dolenjskem je danes potekal 4. tek Dolenjske za pokal Vzajemne, katerega se je udeležilo tudi 11 Belokranjcev od skupno 60 tekačic in tekačev. Kljub nizkim temperaturam in deževnem jutru se je za belokranjske tekače tekmovanje izteklo več kot odlično.

Absolutni zmagovalec teka je postal Gregor Laj (TKD Bela krajina, 1. seveda tudi v svoji kategoriji), enak uspeh je med dekleti zabeležila tudi Tina Sajko (TKD Bela krajina,1. absolutno in 1. v kategoriji). Tim Vipavec (TK Novo mesto) je bil absolutno na odličnem 4. mestu, v svoji kategoriji je bil drugi, Martin Pezdirc (ŠD Lokvica) je zasedel absolutno 12. mesto, v svoji kategoriji je zmagal, Aleks Weiss (Fit klub Novo mesto) je bil absolutno štirinajsti, v kategoriji peti, Matjaž Pintarič (TKD Bela krajina) si je pritekel 20. mesto v skupni razvrstitvi in 7. v svoji kategoriji, Ivan Božičevič (Črnomelj) je bil skupno 32., v kategoriji je osvojil 2. mesto, tudi Leon Bezlaj (Semič) je stopil na 3. stopničko v svoji kategoriji, skupno je bil 37., Anton Kambič (TKD Bela krajina) si je v skupni razvrstitvi pritekel 39. mesto, v kategoriji pa šesto.

Kot smo že povedali, je bila med dekleti absolutno najhitrejša Tina Sajko, Mihaela Težak (TKD Bela krjaina) je zmagala v svoji kategoriji, prav tako pa se je zmage v svojem starostnem razredu veselila Barbara Matakovič (Radio 1 Odeon).

Ni kaj, več kot uspešna belokranjska športna nedelja, čestitke vsem udeležencem!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj