Na vsebino

Dvojna belokranjska zmaga v Metliki

Danes so se Dolenjski teki, ki štejejo za Pokal Vzajemne, odvijali v Metliki. Tam je namreč potekal že 13. Urbanov tek in tokrat je bila trinajstica srečna za domačine.

Podobno, kot na teku v Velikem Orehku, je bil najhitrejši na današnji progi Gregor Laj (TKD Bela krajina), med dekleti pa Tina Sajko (TKD Bela krajina).

Zelo dobro so se odrezali tudi ostale belokranjske tekačice in tekači.

Kot smo že povedali, je med dekleti zmagala Tina Sajko, deseta je bila Mihaela Težak (TKD Bela krajina), druga v svoji kategoriji, Mihaela Gregorčič (TKD Bela krajina) 12. (tretja v svoji kategoriji), Barbara Matakovič (Radio 1 Odeon) je zasedla 13. mesto in Simona Hudelja štirinajsto.

Martin Pezdirc (ŠD Lokvica) je bil osmi, Uroš Brinc mesto za njim (3. v svoji kategoriji), Aleks Weiss (Fit klub Novo mesto) je zasedel 12. mesto (2. v kategoriji), medtem, ko je bil Matjaž Pintarič (TKD Bela krajina) danes osemnajsti. Jani Kapušin (TKD Bela krajina) je zasedel absolutno 21. mesto, Žiga Gregorčič (TKD Bela krajina) je bil 27., Željko Goleš (TKD Bela krajina) 34. (zmagal je v svoji kategoriji) , Leon Bezlaj (Semič) je zasedel 39. mesto,. Anton Kambič (TKD Bela krajina) je bil 41., Leon Gregorčič (TKD Bela krajina) 46., Aleksander Lovrin 53. in Dennis Wraight (Marathon Novo mesto) 58.

Kot smo že povedali, je med dekleti zmagala Tina Sajko, deseta je bila Mihaela Težak (TKD Bela krajina), druga v svoji kategoriji, Mihaela Gregorčič (TKD Bela krajina) 12. (trewtja v svoji kategoriji), Barbara Matakovič (Radio 1 Odeon) je zasedla 13. mesto in Simona Hudelja štirinajsto.

Ker vseh ne poznamo, v rezultatih pa klubi niso navedeni, se opravičujemo, če smo koga od belokranjskih tekačev pozabili. So pa zato rezultati (absolutno in po kategorijah) pripeti spodaj.

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj