Na vsebino

Gladiatorji uspešni na tekmi v Avstriji

V avstrijskem Weizu je včeraj potekalo mednarodno tekmovanje v kickboxu, katerega so se udeležili tudi gladiatorji črnomaljskega Muay Thai Gym kluba.

Lori Ježovita, najmlajša borka črnomaljskega kluba je včeraj prvič nastopila na tekmovanju. Nastopila je v disciplini "rumble" in premagala dva nasprotnika (fanta) ter osvojila zlato medaljo.

Tudi za Aljo Khalil je bil to prvi nastop na tekmovanju. Alja se je borila v disciplini "kicklight" in prav tako premagala nasprotnico in osvojila zlato medaljo.

Sabina Balič se je včeraj borila v kar dveh kategorijah in bila najboljša borka v obeh. Osvojila je kar dve zlati medalji.

Sebastijan Zupanc je pokazal več kot odlično borbo, po besedah trenerja Petrita Izairija je nasprotnik zmagal samo zato, ker je bil domačin (pa še 4 leta starejši).

Tudi nasprotnik Žana Ilca je bil domačin, starejši in kar 10 kg težji. Žan je dobro pokazal svojo tehniko, vendar na koncu izgubil.

Lahko rečemo, da je bilo včerajšnje tekmovanje za črnomaljski klub zelo uspešno; 5 tekmovalcev je osvojilo 6 medalj - 4 zlate in dve srebrni, čestitke!

Vir: Muay Thai Gym Gladiator
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj