Na vsebino

Gladiatorji uspešni v Avstriji

V avstrijskem mestecu Weis (blizu Graza) je včeraj potekal mednarodni turnir v kickboksu, na katerem je sodeloval tudi črnomaljski klub Muay Thai Gym Gladiator. Pod vodstvom trenerja Petrita Izairija sta se turnirja udeležila Nastasja Koca in Žan Ilc.

Kljub slabim pripravam zaradi bolezni obeh tekmovalcev, se je ekipa vseeno prijavila na turnir. In čeprav se je borila z rezervo, je Nastasja v finalu premagala tekmico s Ptuja in osvojila 1. mesto v svoji kategoriji.

Žanova katergorija ni obstajala, zato so ga prijavili med starejše borce, kjer pa je v polfinalu izgubil borbo z domačinom, ki je bil kar 3 leta starejši.

Naši tekmovalci so imeli tudi težave, ker so tokrat tekmovali v K1 borbah, kjer so pravila nekoliko drugačna in so bili zaradi nekaterih napak kaznovani s točkami.

Vsekakor je včerajšnji uspeh vreden vseh pohval, še največ pa za bodoče borbe pomenijo nove izkušnje, ki sta jih tako Žan in Nastasja, kot tudi trener Petrit, pridobili na včerajšnjem turnirju.

Vir: Muay Thai Gym Gladiator Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj