Na vsebino

Grosuplje ponovno nerešljiva uganka za Kolpo

Kot kaže zimski premor črnomaljskim košarkarjem ni koristil. Na prvi tekmi zadnjega dela sezone je Kolpa še drugič letos klonila v dvorani Brinje. Domačini so tekmo odlično začeli. Prednjačil je bivši igralec Kolpe Aleš Kunc, ki je v prvih nekaj minutah dosegel devet točk in svoje moštvo popeljal v hitro vodstvo. Črnomaljci so v drugi četrtini pokazali zobe in zaostanek zmanjšali na šest točk, bližje pa Grosupeljčani niso dopustili. Tekmo so suvereno pripeljali do konca in se z visoko zmago na nek način maščevali za poraz v Črnomlju. Pri Kolpi so kljub porazu z več kot desetimi točkami tekmo končai Butala (17), Mežan(11), Ristič (12) in Kužnik (12). Pri gostih je tekmo z 21 točkami in sedmimi skoki končal Sirnik.

Kolpa, ki je nastopila oslabljena, je s končnim rezultatom 88:65 doživela svoj deveti poraz v sezoni. S šestimi zmagami trenutno zasedajo 10. mesto na lestvici. Priložnosti za nove zmage bo do konca sezone še veliko, že prva pa prihodnjo soboto v Črnomlju. Kolpa namreč gosti Maribor, ki so ga Črnomaljci letos že ugnali. tekma je na sporedu v soboto ob 19. uri.

Vir: KK Kolpa Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj