Na vsebino

Jani Lapanja odličen na državnem prvenstvu

V Mariboru je danes potekalo državno prvenstvo v atletiki za srednje šole. V skoku v višino je med 24 tekmovalci nastopil tudi Jani Lapanja iz Srednje šole Črnomelj in zasedel 4. mesto, z enako višino kot tretjeuvrščeni. Skočil je 185 cm in tako svoj dosežek še popravil za 15 cm. Jani je pričel tekmovanje kot štirinajsti in je med vsemi tekmovalci napredoval za največ mest.

Poročali smo že, da je v Novem mestu 18. maja potekalo področno prvenstvo v atletiki za srednje šole, na katerem so uspešno nastopili tudi dijaki Srednje šole Črnomelj. Na tekmovanju so šolo zastopali Jani Lapanja, Jan Matotek, Žan Plut in Domen Pezdirc, Miha Pezdirc, Loti Čufer, Eva Mavsar, Lana Lozar in Lea Pavliha.

Presenetili so v štafetnem teku in se v postavi Jani Lapanja, Jan Matotek, Žan Plut in Domen Pezdirc uvrstili na tretje mesto. Izpostaviti velja še rezultata Domna Pezdirca v teku na 100 metrov, ki se je uvrstil v finale in dosegel 7. mesto ter Loti Čufer, ki se je pri dijakinjah prav tako v finalu teka na 100 metrov uvrstila na 7. mesto. Eva Mavsar je bila v skoku v daljino sedma, Jani Lapanja pa je v skoku v višino zasedel 6. mesto.

Vir: SŠ Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj