Na vsebino

Kegljanje: 3 točke proti KD Krka ostale doma

Članice Kegljaškega kluba Bela krajina proti Novomeščankam niso nastopile tako suvereno kot v prvem krogu, saj se je tekma na koncu končala z remijem. Točki sta osvojili Cvetka Lamut (552) in Ana Ljubenko (539), hkrati pa so punce ekipno podrle 71 kegljev več kot gostje in si s tem zagotovile ekipno točko. Pri gostjah se je najbolj izkazala Sonja Pavlič, ki je podrla 535 kegljev.

Video s tekme si lahko ogledate tukaj (klik na glejte v YouTubu):

Člani Kegljaškega kluba Bela krajina pa so pokazali svojo dobro pripravljenost, saj so goste premagali z rezultatom 6:2 in 3407 podrtimi keglji, nasprotniki pa so jih podrli 124 manj (3283). Svoje nasprotnike so premagali Martin Sevnšek (581), Gregor Skalicky (565), Robert Magdič (571) in Sandi Mržljak (573). Pri ekipi Krke je bil najbolj razpoložen Mitja Baša (594).

Video posnetek tekme je na voljo tukaj (klik na glejte v YouTubu):

Vse nastopajočim čestitke in dobro igro tudi v naslednjem krogu!

Ženski del ekipe se že v petek odpravlja na gostovanje v Cerknico k ekipi Bresta, moška ekipa pa bo v soboto gostovala na Jesenicah.

Priponke

Vir: Kegljaški klub Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj