Na vsebino

KK Zagorje : KK Kolpa Črnomelj - 74:71

Včeraj je članska ekipa odigrala povratno tekmo Pokala Spar proti ekipi Zagorja. Na gostovanje smo se odpravili oslabljeni, brez nekaterih nosilcev igre, zato so priložnost dobili tudi mlajši igralci. Po slabšem začetku in zaostanku v prvem polčasu 41:28, smo v drugem polčasu prikazali veliko boljšo igro, vendar smo bili na koncu za malenkost prekratki in izgubili z rezultatom 74:71 ter tako zaključili s tekmovanjem Pokal Spar.

KK Zagorje : KK Kolpa Črnomelj - 74:71 (24:13, 17:15, 14:21 in 19:22).

Najboljši strelci včerajšnjega obračuna:

Andraž Cimerman - 22
Klemen Kužnik - 20
Blaž Bahor - 9

Bila je pa včerajšnja tekma še posebej pomembna za enega igralca naše ekipe, in sicer Klemna Beličiča, ki je prvič nastopil kot kapetan članskega moštva.

Klemen, kakšni so občutki po odigrani tekmi?

“Včeraj smo odigrali še tretjo tekmo z ekipo Zagorja v sedmih dneh. Nad končnim izidom smo razočarani, saj smo ekipa, ki si želi zmage na vsaki tekmi. Slaba igra v obrambi in malo energije v napadu v prvem polčasu mi bo pustila grenak priokus. A sem resnično zadovoljen nad prikazano igro v drugem polčasu, ko smo izničili prednost domačih in se do zadnje sekunde borili za zmago. Rad bi pohvalil vse mlajše soigralce, saj so kvalitetno nadomestili odsotnost treh odličnih nosilcev igre naše ekipe. Pohvale gredo tudi trenerju Kordiču za dobro rotacijo igralcev in mirno vodenje tekme!”

Kako si se pa prvič počutil v vlogi kapetana?

“Dejstvo, da sem določen za kapetana ekipe na tekmi, me je presenetilo. Vlogo in odgovornost sem s ponosom in veseljem sprejel, saj je biti kapetan tako uigrani in disciplinirani ekipi bolj preprosto, kot ekipi, v kateri vladajo slabi medsebojni odnosi in sebičnost. Žalosten sem, da sem na svoji prvi tekmi v vlogi članskega kapetana doživel poraz. Komaj pa čakam dejstvo, da nebom več kapetan, saj bo to pomenilo, da se bo v ekipo vrnil naš pravi kapetan Lozar! Z njim se bomo vrnili na stara pota zmag v ligaški konkurenci.”

Vir: KK Kolpa Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj