Na vsebino

Kolpa : Kočevje = 3 : 1 (2 : 1)

Po torkovem prihodu s priprav v Umagu so člani NK Kolpa včeraj ob 14. uri na Vražjem kamnu v Črnomlju odigrali že svojo šesto pripravljalno tekmo.
V goste so tokrat prišli nogometaši prijateljskega kluba NK Kočevje, ki so se dobro upirali domačinom, a so Kolpaši na koncu zasluženo slavili z rezultatom 3 : 1 (2 : 1).
Za Kolpo sta v prvem polčasu zadela Darjan Spudić in Blaž Ambrožič, prvi po domiselni akciji z vrha kazenskega prostora, drugi pa z glavo po prekinitvi iz kota. V drugem polčasu se je med strelce po polkontri in podaji s strani iz neposredne bližine vpisal še Matic Sašek.
Člani bodo naslednjo, že sedmo pripravljalno tekmo v nizu, odigrali v soboto, 05. 03. 2016 ob 10. uri na igrišču z umetno travo v Novem mestu s tretjeligašem iz 3. SNL Center NK Komenda, nato pa jih v zadnjem vikendu do začetka prvenstva, ki se začne 20. 03. 2016 s prvim krogom proti NK Ilirija 1911 v Podzemlju, čaka še zadnji test v Brežicah ali doma v Podzemlju, ravno tako s tretjeligašem iz 3. SNL Sever NK Brežice 1919.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj