Na vsebino

Košarkarji Kolpe uspešni v Novem mestu

Oslabljena članska ekipa KK Kolpa Črnomelj je odigrala še eno pripravljalno tekmo. Tokrat so gostovali pri drugoligašu, ekipi Trotov iz Novega mesta. V trdi in na trenutke atraktivni tekmi so bili naši fanti uspešnejši. Ves čas tekme so nadzorovali rezultat in vsakič znali ustaviti nalet domačinov. Končni izid je bil 66:71. Priložnost so dobili tudi mlajši, ki so jo dobro izkoristili. Tekma je bila hkrati generalka pred sezono, ki se bo začela v torek, 1. 10., ob 19. uri, ko bo v tekmovanju Pokal Spar v Črnomlju gostovala ekipa Plama Pur.
Pred tekmo v Novem mestu smo v znak odličnega sodelovanja med dvema kluboma iz rok športnega direktorja in legende slovenske ter evropske košarke Matjaža Smodiša in predsednika KK Troti Nejca Župevca prejeli darilo v obliki žog. Več kot 20 žog, ki jih bodo za trening uporabljali predvsem naši mlajši člani, so nam predali v znak dobrega sodelovanja. V zadnjih nekaj letih je kar pet fantov iz našega kluba neovirano prestopilo v njihove vrste. Nazadnje še Nejc Butala, ki pa zaradi poškodbe danes na našo srečo še ni zaigral. KK Trotom se zahvaljujemo za lepo gesto.

Vir: KK Kolpa Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj