Na vsebino

Kurtićev PAOK in Kramaričev Bravo do zmage

Martin Kramarič, foto: NK Bravo
Martin Kramarič, foto: NK Bravo

V 1. krogu Pokala Pivovarne Union so nogometaši Brava, za katere je Martin Kramarič igral od 63. minute, na gostovanju premagali Gorico z 2:0 in napredovali v četrtfinale, kjer so še Mura, Maribor, Olimpija, Domžale, Koper, Celje in Radomlje.

PAOK je v uvodni nogometni tekmi skupinskega dela novoustanovljene konferenčne lige v Gibraltarju premagal Lincoln z 2:0. Belokranjec v dresu grške ekipe Jasmin Kurtić je igral celo tekmo, za solunsko ekipo pa sta na prvi tekmi skupine F zadela Chuba Akpom v 45. in Alexandru Mitrita v 56. minuti.

Nogometnima dodajmo še atletsko novico. Tina Šutej je na 16. atletskem memorialu Matica Šušteršiča in Patrika Cvetana v Ljubljani v skoku s palico zmagala s 4,50 m. Naša izvrstna skakalka ob palici je pred dnevi v Ljubljani na ekipnem prvenstvu v atletiki preskočila 4,76 m in izboljšala svoj slovenski rekord (4,75 m), ki ga je dosegla 5. julija 2020, prav tako v slovenski prestolnici.

Vir: STA
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj