Na vsebino

Lokostrelci LK Paradoks konec tedna na 2 online tekmah

Minuli konec tedna sta potekali dve online lokostrelski tekmi. 4. Lokostrelska dvoranska tekma World Series Online in 2. tekma za Slovenski online pokal.

4. tekme World Series sta se udeležila Žana Pintarič - članice in Anej Bahor - člani (Anej je z januarjem prestopil šele k kadetom, a tekma poteka le v članski konkurenci), oba ukrivljen lok.

Žana je zopet izboljšala svoj osebni rekord in s 568 krogi osvojila odlično 36. mesto v konkurenci 673 tekmovalk. Anej je osvojil dobro 672. mesto v konkurenci 1150 tekmovalcev.

2. tekme za Slovenski online pokal pa se je udeležilo 8 tekmovalcev LK Paradoks, v štirih kategorijah na dveh razdaljah člani/ce 18m in mladi/e lokostrelci/ke 10m.

Urška Čavič, Žana Pintarič - članice UL,

Anej Bahor - člani UL,

Matic in Jure Wolf - mladi lokostrelci,

Nastja Jakofčič, Nana Vukčevič in Lana Veselič - mlade lokostrelke.

Najbolj je blestela Žana Pintarič, ki je zopet izboljšala svoj osebni rekord na 580. Hkrati je to nov državni rekord za kadetinje in mladinke ter izenačen pri članicah, ker pa ni bil ustreljen na uradni tekmi, ni priznan. Tudi ostali so pristreljali dobre rezultate. Uvrstili so se na:

2. mesto Žana Pintarič, Nana Vukčevič, Matic Wolf

3. mesto Nastja Jakofčič

7. mesto Urška Čavič

10. mesto Lana Veselič

14. mesto Jure Wolf

15. mesto Anej Bahor.

Vir: LK Paradoks
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj