Na vsebino

Matko: Igrati proti Olimpiji je velik motiv

Aljoša Matko (foto: Rok Cizelj)
Aljoša Matko (foto: Rok Cizelj)

Aljoša Matko je prvi in za zdaj tudi edini potrjeni prihod letošnje sezone v vrstah novega prvoligaša NK Brava. Črnomaljec je v minulih sezonah igral za Maribor od koder je tudi posojen v Ljubljano.

"Zadetki v mladinski ligi so eno, igranje v Prvi ligi pa je povsem nekaj drugega. Gre za moj največji preskok v nogometni karieri in upam, da bom uspel tudi v tej konkurenci zabijati gole. Trener mi je razložil zadolžitve in vlogo v ekipi in z dogovorjenim sem zadovoljen," je za spletni portal svojega novega kluba povedal 19-letni napadalec, ki je v lanski sezoni v mladinski konkurenci zabil sijajnih 31 golov.

"Z večino fantov se poznamo iz reprezentančnih akcij, ostali pa so me tudi odlično sprejeli," se je Aljoša dotaknil življenja v novem okolju in dodal: "Tekma z Olimpijo je velika motivacija. Dodatno energijo ob igranju z zeleno-belimi sem začutil že v Mariboru, a tudi v dresu NK Bravo bom dal vse od sebe, da pridemo do čim boljšega rezultata," je še povedal Matko, ki bo v rumenem dresu uradno debitiral 14. julija, ko se bo Bravo v prvem krogu Prve lige doma pomeril z Olimpijo.

Vir: NK Bravo

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj