Na vsebino

Milka pometla z nasprotniki v Mostarju

Od 12. do 14. maja 2022 so učenci OŠ Milke Šobar – Nataše tekmovali na II. Mednarodnih športnih igrah v Mostarju, kjer so se pomerili z vrstniki iz Bosne in Hercegovine, Srbije, Hrvaške in Črne gore.
Gaia, Ajdin, Domen in Laren so se po uspešnih kvalifikacijah v bowlingu uvrstili v finale tekmovanja, kjer so se pomerili z ekipama iz Širokega Brijega in Mostarja. V dveh razburljivih tekmah so naši učenci premagali nasprotnike iz Bosne in Hercegovine ter se veselili prvega mesta.

Laren je našo šolo zastopal tudi v plavanju. V finalnem nastopu je po “photo finishu” prav tako osvojil prvo mesto in ob tem požel največji aplavz na tekmovanju!

Najlepša hvala Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama »Los Rosales« za gostoljubje in odlično organizacijo tekmovanja, ki nam bo ostal v res lepem spominu.

Iskreno se zahvaljujemo tudi vsem, ki ste nam pomagali pri pripravah in nam omogočili udeležbo na tekmovanju:
“Colibri” servis in trgovina Joh Bojan s.p., “Formacut” Anton Butala s.p., Zavarovalno zastopništvo Marko Težak s.p., Kegljaški klub Bela krajina, Športna zveza Črnomelj, Globus Metlika d.o.o., Joh Igor, Wolf Andrej, Hanov Igor s.p., Agnić Stane, Mali Andrej z delavci, Slikopleskarstvo Rožmarin, Mirtić Valentin, Gorše Aleš, Tomi d.o.o., Henigman s.p.

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj