Na vsebino

Mladincem Kolpe je uspelo!

Na odločilni tekmi, so mladinci z odličnim pristopom in igro že v prvi četrtini (32:12) pokazali gostom iz Ivančne Gorice, da so gospodarji v svoji dvorani. Po manjši krizi v drugi in na začetku tretje četrtine je ponovno stekla igra v napadu in prednost je samo naraščala na končnih 85:54! Pohvala vsem igralcem. Ekipa U19 bo v naslednji sezoni nastopala v 1.B mladinski ligi. Čestitamo!

Kadetom to žal ni uspelo. Boljši so bili gosti KK Krvavec. Nervoza in s tem povezane napake so bile odločilne za končni razplet 69:75.

Ekipa U17, ki jih v sredo čaka še tekma z Vrhniko katera ne odloča o ničemer, bo sezono 2019/20 nadaljevala v 2. kadetski ligi.

Ekipa U13 je odigrala povratno kvalifikacijsko tekmo v Medvodah. Ves čas so se odlično upirali. Na koncu so vseeno priznali premoč domačinom 52:48.

Dečki U11 so se še zadnjič odpravili na gostovanje. Nekoliko oslabljeni so v Vrhniki v izenačeni tekmi izgubili z domačini in premagali Jesenice.

V nedeljo se je ekipa U13 odpravila na Hrvaško, kjer so v sklopu mednarodne lige odigrali dve tekmi. Visoko so premagali Dugo Reso in KK Roling iz Karlovca.

Vir: KK Kolpa Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj