Na vsebino

Na 19. Novomeškem teku tudi Belokranjci

Na današnjem, že 19. Novomeškem teku v dolžini 7300 m, so gledalci lahko navijali za 195 tekačev in tekačic. Med množico, večinoma rekreativnih športnikov, je bilo tudi tokrat kar nekaj Belokranjcev.

Najboljše se je odrezal Gregor Laj (TKD Bela krajina), ki si je pritekel absolutno 6. mesto (in 3. v kategoriji). Tudi klubski kolega Aleks Weiss ni veliko zaostal. Absolutno je zasedel 22. mesto (3. v kategoriji). V svoji kategoriji je Janez Žugelj (TKD Bela krajina) zasedel 11. mesto, Aleksander Riznič (Radio 1 Odeon) pa 16. Ljubo Radelja (TKD) je bil v svoji kategoriji enajsti.

Med belokranjskimi dekleti je bila po pričakovanjih najboljša Tina Leščanec (TKD Bela krajina), ki se je uvrstila na absolutno 7. mesto (2. v kategoriji). Mihaela Težak (TKD Bela krajina) je bila skupno trinajsta (3. v kategoriji), Tanja Simonič (Semič) je bila obsolutno 18. (5. v kategoriji) in Barbara Matakovič (Radio 1 Odeon) absolutno 23. (v kategoriji šesta).

Foto galerijo najdete na spletni strani organizatorja TUKAJ. V kolikor smo kakšnega belokranjskega tekača spregledali se opravičujemo in prosimo, da nam to napiše v komentar.

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj