Na vsebino

Na SP karateisti do treh polfinalov

Včeraj in danes sta v mestu Karlovy Vary potekala prva dva dneva SKDUN svetovnega prvenstva. Včeraj so uspešno nastopali, vendar tekmovanje zaključili brez vidnejših rezultatov; Jakob Krašna, Lorena Horn, Ema Krašna, Špela Tihi, Nik Kovačič in Mihael Rukše. Danes so na tatami stopili še štirje tekmovalci in sicer; Ajla Ćurić, Ester Horn, Swen Horn in Michel Horn, od katerih so slednji trije napredovali v polfinale, kasneje pa žal v finalnem nastopu izgubili možnost za odličja.

Sicer brez medalj, a vseeno zadovoljni zaključujemo nastop na SKDUN SP, ki smo se ga uradno udeležili prvič, in zato pričakujemo več boljših uvrstitev ob naslednji udeležbi. Prva večja preizkušnja bo tako evropsko prvenstvo, ki bo v začetku aprila 2020 potekalo v Banji Luki, nato pa sledi nastop pred domačim občinstvom od 9. do 11. oktobra 2020, ko bo svetovno prvenstvo potekalo v Novem mestu.

Pošiljamo lepe pozdrave iz Češke!

Vir: Karate klub Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj