Na vsebino

Namiznoteniški turnir na Butoraju

V sklopu prireditev ob prazniku Občine Črnomelj 2020, je športno Društvo Butoraj včeraj priredilo že 17. turnir v namiznem tenisu. Turnir sta svečano odprla župan Občine Črnomelj, g. Andrej Kavšek in predsednik športnega društva Butoraj g. Janez Perušič. Za dobrodošlico in pogostitev so poskrbeli člani domačega športnega društva.

Turnirja se je udeležilo 17 igralcev namiznega tenisa iz domačega športnega društva, sosednjih društev iz Metlike in Črnomlja ter tudi iz Hrvaške.

Člani NTK Bela krajina iz Črnomlja smo se turnirja udeležili v 12 članski zasedbi. V kategoriji dvojic sta zmagala Jani Dražumerič in Niko Badovinac, druga sta bila Andrej Žvab in Marko Panjan.

Med posamezniki je v najmočnejši kategoriji zmagal Jani Dražumerič, drugi je bil Matej Weiss, tretja pa Andrej Žvab in Igor Kapš. Mesta med 5-8 so si razdelili Marko Panjan, Antonija Bahor, Ivan Klobučar in Tomaž Pezdirc.

Med posamezniki je v tolažilni skupini zmagal Andrej Štefanc, drugi je bil Kristjan Rožmarin, tretja pa Jani Težak in Jože Rus.

KONČNI VRSTNI RED

Pari:
1. mesto: Jani Dražumerič – Niko Badovinac
2. mesto: Andrej Žvab – Marko Panjan
3. mesto: Antonija Bahor – Jani Težak in Matej Weiss – Tomaž Pezdirc

Posamezno:
Skupina A
1. mesto: Jani Dražumerič
2. mesto: Matej Weiss
3. mesto: Andrej Žvab in Igor Kapš

Skupina B
1. mesto: Andrej Štefanc
2. mesto: Kristjan Rožmarin
3. mesto: Petar Petrušić in Niko Badovinac

Vir: NTK Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj