Na vsebino

NK Kolpa - U15 in člani nadaljujejo z nizom zmag

Kolpina selekcija U15 je v soboto v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo NK Krim RollJet. Gostujoča ekipa je bila fizično močnejši nasprotnik, a vendar to ni ustavilo naših fantov, kateri so si že v prvem polčasu priigrali veliko več priložnosti za zadetek, a žoga ni in ni hotela v gol. Borbenost, “griženje” ter želja po zmagi se je na koncu obrestovala in naša ekipa je zmagala z rezultatom 2:1 ter se povzpela na visoko drugo mesto lestvice.
Strelca: David Vrbanec in Lan Ogulin.

Takoj po koncu tekme selekcije U15, se je v Športnem parku Podzemelj nadaljevala nogometna euforija naše članske ekipe, katere nasprotnik je bila zelo neugodna ekipa NK Dragomer. Prvi polčas je bil vseh 45 minut zelo izenačen in napet, a vendar uspešnejši za domačo ekipo, saj je odšla na odmor z minimalno prednostjo 1:0.

Drugi polčas se je nadaljeval z zelo dinamično ter kondicijsko zelo zahtevno igro in vse do konca tekme z “živčno vojno” za gledalce. Na veselje ekipe, trenerja in močne podpore iz publike, je naša ekipa zdržala vse pritiske gostujoče ekipe in zmagala z rezultatom 1:0 in na lestvici napredovala na 2. mesto.
Strelec je bil Juri Popovič.

Čestitke in srečno ter uspešno v prihodnjem vikendu!

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj