Na vsebino

Nogometaši Kolpe neporaženi z gostovanja

V Komendi so nogometaši Kolpe včeraj odigrali še zadnjo tekmo v jesenskem delu prvenstva 3.SNL - center. Odpravili so se na sila težko gostovanje v Komendo in se domov vrnili s pozitivnim rezultatom. Po nekoliko slabšem prvem polčasu in zaostanku, so v drugem polčasu strnili vrste in z golom Žige Kočevarja prišli do zasluženega izenačenja. Z malo sreče in predvsem zbranostjo bi se lahko domov vrnili celo s polnim plenom, a tokrat se morajo zadovoljiti tudi s točko.
KOLPA: Kordič; Logar (od 85' Džemič), Vrščaj, Žugelj (K); V. Žagar, Vidovič, D. Spudič, Jankulov (od 60' Fišter), Kočevar; Sašek, Gregorac (od 60' K. Spudić)
Strelec: Žiga Kočevar (63')
S to tekmo se je zaključil prvi del prvenstva in Kolpa je še na peti zaporedni tekmi ostala nepremagana. Pohvaliti velja celotno ekipo in strokovni štab za odlično opravljeno delo in zelo visoko tretje mesto na lestvici. Potrebno je omeniti tudi, da ima Kolpa z osmimi prejetimi goli na štirinajstih tekmah drugo obrambo lige. Manj golov (nobenega) je prejela samo vodilna Ivančna Gorica.
Članska ekipa se bo meseca februarja odpravila na krajše priprave v hrvaški Umag, prvenstvo pa se bo predvidoma nadaljevalo v drugi polovici marca prihodnje leto.

Vir: ŠD NK Kolpa
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj