Na vsebino

Nogometaši Kolpe v Umagu v znamenju napornega dela

V nedeljo so selekcije NK Kolpa v Umagu izvedle načrtovani program v naslednjem obsegu:

Člani so po sobotni tekmi z Avstrijci opravili dva treninga.
Kadeti so se najprej zjutraj ob 10. uri na pripravljalni tekmi srečali z ljubljansko Ilirijo 1911 (trenutno vodilna ekipa 2. SKL/SML Vzhod), popoldne pa oddelali trening. Cilj tekme - iskanje postave za nadaljevanje prvenstva - je imel za posledico nekoliko slabši rezultat (Ilirijani so slavili s 4 : 0), a je trenerju ponudil kar nekaj odgovorov v zvezi z delom za naprej.
Mlajši dečki so se po dopoldanskem treningu, v pozno popoldanskem terminu ob 17. uri pomerili z domačo vrsto NK Umag in tekmo dobili z rezultatom 5 : 1. V soboto, 20. 02. so mlajši dečki odigrali tudi tekmo z NK Triglav (Kranj) in po zelo dobri predstavi klonili z 2 : 0.
Kljub napornemu ritmu, se je nekaj časa našlo tudi za sproščanje v hotelskem bazenu.
Danes so selekcije NK Kolpa v Umagu čakale naslednje obveznosti: člani so zjutraj opravili trening, popoldne ob 16. uri pa odigrali tekmo proti slovenskemu drugoligašu iz Kranja, NK Triglav; kadeti so se po dopoldanskem treningu popoldne srečali z drugoligašem iz 2. SKL/SML Vzhod NK Jarenina; mlajši dečki so opravili trening in tekmo.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj