Na vsebino

Občinsko tekmovanje v košarki za starejše dečke

Včeraj je v telovadnici OŠ Mirana Jarca potekalo občinsko prvenstvo za starejše dečke. Tekmovale so OŠ Mirana Jarca, OŠ Belokranjskega odreda Semič in OŠ Loka Črnomelj. Ekipa OŠ Loka Črnomelj se je najprej pomerila s semiško in zmagala z rezultatom 32 proti 24. Sledila je tekma proti OŠ Mirana Jarca, ki je prav tako premagala semiške vrstnike. Izkazalo se je, da jim nismo kos, saj so nas premagali z udobno razliko 38 točk. Z dvema zmagama so postali občinski prvaki in se tako uvrstili na področno tekmovanje. Najboljši strelec je bil Timotej Mirtič iz OŠ Mirana Jarca z doseženimi 32 točkami. Naš najboljši strelec je bil Leo Vardić; dosegel je skupno 18 točk.

Ekipo OŠ Loka Črnomelj so zastopali: Leo Vardić, Dominik Čadonič, Gal Špec, Enej Grom, Anej Vrbanić, Besnik Ebipi, Aljoša Jakša, Anže Klobučar, Alen Mirtič, Antonio Aščič, Jurij Majerle, Mark Bradač in Matic Šuštarič.

Izidi tekem:

OŠ Mirana Jarca – OŠ Belokranjskega odreda Semič 44 : 7

OŠ Belokranjskega odreda Semič – OŠ Loka Črnomelj 24 : 32

OŠ Mirana Jarca – OŠ Loka Črnomelj 48 : 10.

Vir: OŠ Loka Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj