Na vsebino

Obisk mladih rokometašev RK Hvar

Na 4-dnevni obisk je v četrtek, 31. 1. 2019, prišlo 23 mladih rokometašev in štirje trenerji RK Hvar iz Hrvaške.

Že takoj po prihodu so najmlajši gostujoči igralci (letnik 2007/08) sodelovali na mini rokometnem turnirju, kjer so se pomerili z ekipami RK Metlika, OŠ Vinica, OŠ Loka Črnomelj, OŠ Mirana Jarca in RK Črnomelj. Po turnirju so se nato starejši (letniki 2004/05) pomerili še z vrstniki RK Črnomelj.

V petek je sledilo spoznavanje s prvimi smučarskimi veščinami na Gačah. Mladi rokometaši so se hitro naučili osnovnih zavojev in uživali na snegu. Popoldne je sledil trening in prijateljska tekma letnikov 2006/07. Zvečer so si ogledali člansko prvenstveno rokometno tekmo med RK Črnomelj : RK Pomurje.

Druženje se je nadaljevalo v soboto s treningom in prijateljsko tekmo letnikov 2004/05, ki je minila v pravem navijaškem vzdušju, saj so dvorano napolnili učenci OŠ Loka. Popoldne so se gosti odpravili v Dolenjske Toplice na zaslužen oddih. Zvečer je sledilo druženje na skupni večerji.

V nedeljo so gasilci PGD Črnomelj gostom razkazali gasilsko opremo in jim omogočili panoramski pogled na Črnomelj z avtolestvijo. Po ogledu so se polni lepih vtisov odrinili proti domu. Naši mladi rokometaši pa se že veselijo oktobra, ko jim bodo vrnili obisk.

V imenu Rokometnega kluba Črnomelj se zahvaljujemo Bojanu Lozarju, Mateju Špecu, Srednji šoli Črnomelj, OŠ Milke Šobar – Nataše Črnomelj, OŠ Loka Črnomelj, Baru Odeon Cafe, PGD Črnomelj in še posebej staršem, ki ste gostili mlade rokometaše s Hvara.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj