Na vsebino

Pavlović ponosen, da je del mlade reprezentance

Michael Pavlović (foto: @nkolimpija)
Michael Pavlović (foto: @nkolimpija)

Michael Pavlović je na prijateljski tekmi proti Severni Makedoniji zabeležil svoj prvi nastop za mlado izbrano vrsto Slovenije. Mladi bočni branilec iz Bele krajine, ki bo jutri dopolnil 20 let, je v igro vstopil na začetku drugega polčasa. »Igranje za svojo državo je vsekakor čast in nagrada za vložen trud ter trdo delo. Za mano je prvi nastop za reprezentanco Slovenije do 21 let. Občutki ob debiju so bili seveda zelo lepi. Ponosen sem, da sem del svoje generacije v mladi reprezentanci. Še naprej bom dajal vse od sebe tako v reprezentančnem kot v klubskem dresu,« je po debitantskem nastopu v dresu reprezentance povedal bočni branilec ljubljanske Olimpije, ki velja za izjemno hitrega in natančnega levičarja, pred katerim je zagotovo lepa prihodnost.

»Pred mano je nekaj dni odmora, v katerih se bom poskušal čim bolje odpočiti. Po dopustu pa že sledijo priprave na novo sezono, ki jih moramo čim bolje oddelati,« je za portal NK Olimpija še povedal perspektivni Belokranjec.

Vir: NK Olimpija
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj