Na vsebino

Po tesnem porazu še poškodba kapetana; mladinci nadigrali Krčane

Košarkarji Kolpe so v 2. krogu 3. Slovenske košarkarske lige na domačem parketu gostili Slovensko Bistrico in kljub borbeni predstavi izgubili z 52:54 (11:18, 10:17, 12:9, 19:10). Črnomaljci so zaostajali celotno tekmo, na začetku tretje četrtine tudi za 17 točk, a so se z nepopustljivo igro uspeli približati ter tri minute pred koncem tudi povedli. Na koncu je zmanjkalo koncentracije in športne sreče, tako da so se zmage veselili gostje. Poraz je še toliko bolj boleč, sa se je vsega tri sekunde pred koncem poškodoval kapetan Matic Lozar, ki je bil z 21 točkami prvi strelec domače ekipe.

Priložnost za revanšo bodo imeli košarkarji Kolpe že drevi ob 19. uri, ko bodo v črnomaljski dvorani OŠ Mirana Jarca na povratni tekmi pokala Spar, znova gostili Slovensko Bistrico. Prva tekma pred tednom dni se je po napetem in izenačenem obračunu končala z minimalnim porazom Črnomaljcev s 60:61.

Letošnjo tekmovalno sezono pa je uspešno začela selekcija U18 (na fotografiji), ki je po odlični predstavi nadigrala vrstnike iz Krškega s 67:43.

Manj uspešni sta bili Kolpini selekciji U16 in U14, ki sta visoko izgubili na gostovanjih v Novem mestu pri Krki in pri Jančah iz Ljubljane.

Vir: KK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj