Na vsebino

Področno prvenstvo nogomet- starejši dečki

OŠ Loka:

V četrtek je na OŠ Loka potekalo področno prvenstvo v nogometu za starejše dečke. Tekmovalo je 9 ekip iz dolenjske regije. Naši fantje so po borbeni igri zasedli 2. mesto. Zasluženo je 1. mesto osvojila OŠ Belokranjskega odreda Semič. To je dokaz, da se na belokranjskem področju in belokranjskih šolah zelo dobro dela z mladimi.

V skupini je naša šola remizirala z OŠ Šentjernej (0:0) in nato visoko premagala Dolenjske toplice (7:0). V finalnem delu tekmovanja smo premagali OŠ Drsko (2:1) ter izgubili proti Semiču (0:1).

Z drugim mestom so si fantje priigrali vstopnico na državno tekmovanje, kar je zelo lepa nagrada. Najboljši strelec tekmovanja je bil naš učenec, Luka Perkovič.

OŠ Podzemelj:

V četrtek so se naši učenci udeležili področnega prvenstva v malem nogometu za starejše dečke, ki je potekalo v športni dvorani OŠ Loka Črnomelj. Naši učenci so prvo tekmo zmagali z izidom 3:1 in si tako priigrali izvrstno izhodišče pred naslednjo tekmo. Tekmo, ki je odločala o zmagovalcu skupine, smo nesrečno izgubili. Izid tekme je bil 0:1 in tako je bilo tekmovanje za naše fante končano. Fanti so prikazali borbeno igro in se z dvignjenimi glavami vrnili domov.

Našo šolo so zastopali: Tin Štricelj, Kristjan Penica, Klemen Starešinič, Luka Rus, Matej Hudorovac, Tom Štampohar, Nejc Hlebec, Jan Jakša, Žiga Pezdirc in Kristjan Hudorovič.

Matic Nagode

Vir: OŠ Loka, OŠ Podzemelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj