Na vsebino

Metličanke in Semičanke na področnem prvenstvu v odbojki

Odbojkarice OŠ Metlika.
Odbojkarice OŠ Metlika.

V Metliki je v torek potekalo področno prvenstvo v odbojki za starejše učenke, na katerem sta nastopili tudi ekipi OŠ Belokranjskega odreda Semič in gostiteljice iz OŠ Metlika. Semičanke (Neja Štukelj, Katja Štukelj, Živa Požek, Ana Žugelj, Aleksandra Dimovska, Žana Bučar, Lana Vlahovič, Zala Tatalovič, Anesa Mehmedović in Beti Štukelj) so v skupinskem delu premagale Otočec in izgubile proti Metliki, kar je bilo na koncu dovolj za 5.-6. mesto.

Uspešnejše so bile domačinke iz OŠ Metlika (Tina Škof, Tinkara Mihelčič, Jana Molek, Maja Guštin, Nika Dragovan, Lea Zorec, Žana Goleš, Ana Štubljar, Lea Gašperič, Nika Vraničar, Katja Gršič in Lara Vraničar), ki so se prebile v polfinale in tam izgubile proti kasnejšim področnim prvakinjam OŠ Žužemberk, nato pa v tekmi za tretje mesto premagale Otočec. Drugo mesto so osvojile odbojkarice OŠ Center.

Že 4. januarja pa je v Mokronogu potekalo tudi področno prvenstvo v odbojki za starejše učence, na katerem so nastopili tudi dečki OŠ Semič. Domen Lavrin, Kristian Grubič, Aleks Koletič, David Vrbanec, Rok Lipar, Erik Bukovec, Lan Ogulin, Jon Plut, Žan Luka Čengija, Patrik Bremec, Matej Pezdirc in Timotej Razinger se kljub dobri igri niso uspeli prebiti v izločilne boje.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj