Na vsebino

Pomoč nogometašu NK Ilirija

Spoštovani,

ŠD NK Kolpa se večkrat kot Klub in s pomočjo članov ter prijateljev odzivamo na humanitarne akcije v regiji in tudi širše. V december, mesecu, ki bi moral biti poln veselja, praznovanj, obdarovanj, smo tokrat, poleg vseh neprijetnih dogajanj skozi celotno leto 2020, zaznali žalostno novico, ki jo je objavilo ND Ilirija iz Ljubljane (https://www.ilirija1911.com/podpora-nasemu-nogometasu-news). Mladi nogometaš, starejši deček, pri ND Iliriji, Hiraku Nomura, r. 2006, je v decembru 2020, zaradi posledic Covid-19, izgubil svojega očeta. Novica je še toliko bolj tragična, saj je bil oče njegov edini starš.

Situacija, v kateri se je deček znašel, je vsem nam težko predstavljiva. V klubu smo se zato odločili, da pobudniku ND Ilirija izrazimo našo podporo in se jim po najboljših močeh pridružimo pri zbiranju finančnih sredstev, ki bodo namenjena izključno dečku. K zbranim sredstvom bo svoj prispevek dodalo tudi ŠD NK Kolpa in vse skupaj nakazalo na odprt humanitarni sklic pri Zvezi prijateljev mladine Slovenija.

V kolikor bi kot člani in špotni prijatelji ŠD NK Kolpa želeli dati svoj prispevek in podporo dečku, lahko vaše prispevke nakažete do 31.1.2021 na:

ŠPORTNO DRUŠTVO NOGOMETNI KLUB KOLPA
PODZEMELJ 4
8332 GRADAC

Namen: Pomoč nogometašu Hiraku Nomura

Koda namena: CHAR

IBAN : SI56 0315 2100 0205 777

Sklic/referenca: SI00 673

Vsem se že v naprej zahvaljujemo za pozitivne misli in prispevke!

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj