Na vsebino

Poročilo Nogometne šole Bela krajina

Članska ekipa je ta konec tedna gostovala pri drugouvrščeni ekipi Ihana. Naši so povedli prek Mitje Frankoviča, vendar so domači prek enajstmetrovke izenačili ob koncu prvega polčasa. V začetku drugega polčasa so domači še enkrat zadeli, vendar je le nekaj minut kasneje izid izenačil Živko Blagojevič. Končni izzid je Ihan postavil v sodnikovem dodatku, še drugič na tekmi preko enajstmetrovke.
Naslednja tekma naše člane čaka v soboto ob 15.30, ko bodo doma na belokranjsko-dolenjskem derbiju gostili ekipo Trebnje Tian.

Mladinci so z Erikovim zadetkom doma premagali Moravče in se nahajajo na 5. mestu ligaške razpredelnice s točko zaostanka za vodilno Olimpijo.

Starejši dečki so doživeli prvi letošnji poraz. V Trbovlju jih je premagal tamkajšnji Rudar, edini zadetek za naše je dosegel Aleks. Kljub porazu so na še vedno visokem tretjem mestu, s tremi točkami zaostanka za vodilno ekipo.

Do točk ni uspelo priti tudi mlajšim dečkom, ki so v gosteh izgubili proti Kočevju. Edini zadetek za naše je dosegel Mišel, ekipa pa je še vedno na visokem četrtem mestu lige.

Ekipa mlajših dečkov U12 je v gosteh visoko premagala Interblock s tremi zadetki Filipa, ter po enim Vita in Jana. Cicibani do 11 let so v gosteh igrali z Dren Vrhniko, leto mlajši pa so bili na gostovanju v Zagorju.

Člani: BELA KRAJINA - IHAN 3:2 (1:1)

U19: BELA KRAJINA - TERMIT MORAVČE 1:0 (1:0)

U15: RUDAR TRBOVLJE - BELA KRAJINA 2:1 (1:1)

U13: KOČEVJE - BELA KRAJINA 4:1 (2:0)

Vir: NŠ Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj