Članska ekipa je ta konec tedna gostovala pri drugouvrščeni ekipi Ihana. Naši so povedli prek Mitje Frankoviča, vendar so domači prek enajstmetrovke izenačili ob koncu prvega polčasa. V začetku drugega polčasa so domači še enkrat zadeli, vendar je le nekaj minut kasneje izid izenačil Živko Blagojevič. Končni izzid je Ihan postavil v sodnikovem dodatku, še drugič na tekmi preko enajstmetrovke.
Naslednja tekma naše člane čaka v soboto ob 15.30, ko bodo doma na belokranjsko-dolenjskem derbiju gostili ekipo Trebnje Tian.

Mladinci so z Erikovim zadetkom doma premagali Moravče in se nahajajo na 5. mestu ligaške razpredelnice s točko zaostanka za vodilno Olimpijo.

Starejši dečki so doživeli prvi letošnji poraz. V Trbovlju jih je premagal tamkajšnji Rudar, edini zadetek za naše je dosegel Aleks. Kljub porazu so na še vedno visokem tretjem mestu, s tremi točkami zaostanka za vodilno ekipo.

Do točk ni uspelo priti tudi mlajšim dečkom, ki so v gosteh izgubili proti Kočevju. Edini zadetek za naše je dosegel Mišel, ekipa pa je še vedno na visokem četrtem mestu lige.

Ekipa mlajših dečkov U12 je v gosteh visoko premagala Interblock s tremi zadetki Filipa, ter po enim Vita in Jana. Cicibani do 11 let so v gosteh igrali z Dren Vrhniko, leto mlajši pa so bili na gostovanju v Zagorju.

Člani: BELA KRAJINA - IHAN 3:2 (1:1)

U19: BELA KRAJINA - TERMIT MORAVČE 1:0 (1:0)

U15: RUDAR TRBOVLJE - BELA KRAJINA 2:1 (1:1)

U13: KOČEVJE - BELA KRAJINA 4:1 (2:0)