Na vsebino

Praznovale smo 3. obletnico Šole zdravja v Metliki

Med kolegicami se je dalj časa pojavljala želja po vodeni rekreaciji v Metliki.

Želje in ideje so dobre samo takrat, ko jih uresničimo. Trojka, Milena, Marinka in Tereza smo ustanovile skupino ŠZ v Metliki.

Milena je več kot leto vodila jutranjo telovadbo v Metliki, motivirala kolegice za izobraževanje in vodenje jutranje telovadbe v ŠZ, naročila oranžna oblačila in uvedla delitev dela v skupini. Sedaj se Milena posveča ustanavljanju novih skupin ŠZ v občini Metlika. 15. 1. 2018 je nastala že 4. Skupina ŠZ Radovica. Jutranja telovadba in druženje je darilo za srečnejši in lepši vsakdan. Poti nazaj ni. Telovadba je postala naš način življenja in to boljšega. Mi ne jamramo, mi prostovoljno delamo po programu ŠZ za krepitev fizičnega in duševnega zdravja.

3. obletnica ŠZ Metlika sovpada z Verinim rojstnim dnevom. Vero imamo posebno rade, ker peče najboljše krofe daleč na okoli. Tudi druge kolegice so prispevale sladke dobrote tako, da je bila miza res bogato obložena. In na koncu, kot se spodobi za 3. obletnico ŠZ in Verin rojstni dan smo nazdravile še s Prusovo penino.

Res so minila že 3 leta, ampak me smo po počutju mlajše, kot pred tremi leti.

In, če ne veste kako preprečiti jamranje in slabo voljo, se nam pridružite še vi.

Mi smo skupina odprtih src, ki komaj čakamo, da se nam pridružijo tisti, ki so spoznali, da morajo za svoje zdravje nekaj narediti sami.

Vir: Šola zdravja Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj