Na vsebino

Prijateljski nogometni turnir

Ta konec tedna smo v Nogometni šoli Bela krajina organizirali prijateljski nogometni turnir za selekciji mlajših in starejših dečkov.

Naši mlajši dečki so se pomerili z ekipama NK Karlovac in NŠ Lav iz Velike Kladuše. Sosedom iz Hrvaške je naša ekipa morala priznati premoč, veliko bolje pa smo se odrezali proti ekipi iz Velike Kladuše, vendar kljub številnim priložnostim nismo zadeli in tekma se je končala brez zadetkov.

Starejši dečki so se ravno tako pomerili z ekipo Karlovca, NŠ Lav Velika Kladuša in tudi z ekipo NK Bravo iz Ljubljane. Fantje so pokazali, da so pripravljeni na nadaljevanje sezone in proti močnim nasprotnikom dosegli dobre rezultate. Na prvi tekmi so premagali ekipo iz BiH, s hrvaškimi vrstniki tekmo izgubili, z NK Bravo pa odigrali tekmo brez zadetkov.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim ekipam in prostovoljcem, ki so pomagali pri izvedbi turnirja. Posebna zahvala gre Mateju Špecu (Priprava priložnostnih jedi Špec) in Hotelu Smuk iz Semiča, ki so poskrbeli za prehrano nadebudnih nogometašev.

Vir: Nogometna šola Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj