Na vsebino

Prvomajski turnir v mini rokometu

V Rokometnem klubu Črnomelj smo v okviru projekta NLB šport mladim, drugo leto zapored organizirali prvomajski turnir v mini rokometu.

Turnirja se je udeležilo 18 ekip z igralci letnikov 2013 in 2014 iz Metlike, Vinice, Novega mesta, Tržiča, Krškega, Trebnja, Radovljice, Radeč, Karlovca in seveda Črnomlja.

Turnir so podprili NLB, TGH, Dondon, Gostinstvo Špec in Občina Črnomelj, saj razumejo pomen športa za razvoj otrok in mladine. Na njem so vsi rokometaši prikazali obilico lepe igre in zavidljiv napredek glede na prejšnja tekmovanja, tako da se za razvoj rokometa v sodelujočih okoljih ne rabimo bati.

V generaciji 2013 je slavila ekipa iz Krškega, pred ekipo Radeč in ekipo sosedov iz Karlovca, v generaciji 2014 pa so slavili Radečani, pred mini rokometaši Črnomlja in ekipo Krškega. Vsem sodelujočim čestitamo za prikazano igro in se že veselimo ponovnega snidenja naslednje leto.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj