Na vsebino

Redna letna seja veteranov NK Kolpa

V petek zvečer so veterani NK Kolpe izpeljali svojo redno letno sejo. Delovno predsedstvo je prisotnim predstavilo poročila za minulo leto in plan dela za leto 2018, ki so ga prisotni tudi potrdili.

Na seji so se veterani seznanili tudi s klubsko namero in z delovnim osnutkom Pravilnika o delovanju veteranske sekcije ŠD NK Kolpa, ki so ga soglasno sprejeli, s katerim se bo na rednem Zboru članov ŠD NK Kolpa, ki bo v petek 23. februarja ob 18. uri, pravnoformalno ustanovila tudi pridružena veteranska sekcija, ki bo v klubu delovala kot samostojna sekcija s svojim programom, s svojimi pravicami, ugodnostmi in dolžnostmi.

Gre za pomemben mejnik v delovanju ŠD NK Kolpa. Namen ustanovitve in delovanja sekcije veteranov je, da se v društvu ohrani jedro operativnega starejšega članstva in klubski igralci, ki prenehajo z aktivnih tekmovalnim igranjem nogometa v tekmovalnih selekcijah NK Kolpe. S ciljem, da veterani z nasveti in izkušnjami pomagajo funkcionarjem in organom društva ter s tem pomagajo zadržati člansko kontinuiteto društva.

Veterani NK Kolpa, vabljeni na redni Zbor članov ŠD NK Kolpa.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj