Na vsebino

Rezultati NŠ Bela krajina

Ta konec tedna se je na gostovanje že v četrtek odpravila selekcija U-11 pod vodstvom Mitje Frankoviča. Gostovali so pri NK Trebnje in jih premagali z rezultatom 3:1.

V petek se je na gostovanje odpravila tudi selekcija U-10. Gostovali so pri ekipi NK Komenda in kljub borbeni igri in oblici priložnosti morali priznati premoč domače ekipe. Rezultat je bil 6:4.

O včerajšnji tekmi smo že poročali, pa vendarle. Člani so na domačem igrišču odigrali derbi z NK Kolpa. Domači fantje so pokazali borbeno igro in imeli kar nekaj priložnosti, zmanjkalo jim je sreče. V 35. minuti so domači nogometaši z golom Šumarja vendarle povedli in na odmor odšli z rezultatom 1:0. V drugem polčasu sta bili ekipi več ali manj enakovredni. V 88. minuti, po prekršku na robu 17-ih metrov, je Kolpa dobila priložnost iz prostega strela, po katerem se je žoga nerodno odbila od domačega igralca in golman Bele krajine je bil premagan. Končni rezultat belokranjskega derbija, ki ga je obiskalo približno 700 navijačev, se je končal z neodločenim rezultatom 1:1.

Selekcija U15 je odšla na gostovanje k ekipi NK Bravo Publikum. V prvem polčasu so bili belokranjski nogometaši enakovreden nasprotnik, v drugem pa so, po dveh napakah, prejeli 2 gola.

Selekcija U-13 je danes na domači zelenici gostila ekipo NK Dolomiti. Z dobro igro in izdelanimi priložnostmi je zmaga ostala na domačem igrišču. Ob koncu tekme je bil rezultat 3:1.

Za uspešen konec tedna pa so poskrbeli mladinci NŠ Bela krajina. Popoldne so pri Vražjem kamnu gostili ekipo ŠD Ekstrem in jih z več kot odlično igro premagali kar z 8:0. Čestitke fantom in trenerju za dobro igro in prvo mesto na lestvici.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj