Na vsebino

RLL, 5. krog; Bela krajina : Kamnik – 3 : 1

Nogometaši Bele krajine so dosegli svojo prvo zmago v 5. krogu Regionalne Ljubljanske lige proti nasprotni ekipi iz Kamnika.

Od prve minute je domača ekipa narekovala ritem igre in tako že v osmi minuti povedla z ena proti nič, saj je igralec gostujoče ekipe igral z roko v kazenskem prostoru, zaradi česar je sodnik tudi takoj pokazal na belo točko. Zanesljivi strelec enajstmetrovke je bil Denis Dedić. Čeprav so domači igralci narekovali terensko iniciativo gledalci do konca polčasa niso videli zadetka.

Na začetku drugega polčasa so gostje poskrbeli za izenačenje že v 49. minuti z golom Kristjana Kovačeviča.

Takoj zatem so se belokranjski nogometaši zbrali in že v naslednji – 50. minuti dosegli novo vodstvo, tudi tokrat z golom Denisa Dedića. Da pa tekma ne bi prišla v negotovost so domačini z dobro igro v 68. minuti dosegli tretji zadetek, pod katerega se je še tretjič vpisal Denis Dedić, ki je tako dosegel klasični “hat-trick”.

S prvo zmago v letošnji sezoni so tako domači nogometaši razveselili vse ljubitelje belokranjskega nogometa, kot tudi strokovno vodstvo NŠ Bela krajina, kar je tudi dobra popotnica za naprej.

Vir: Nogometna šola Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj