Na vsebino

Selekcije Bele krajine zaključile z jesenskim delom

Vse selekcije Nogometne šole Bele krajine so že zaključile z jesenskim delom tekmovalne sezone v uradnih tekmovanjih. Kljub temu naši fantje še naprej pridno trenirajo in jih čez zimo čaka kar nekaj preizkušenj na turnirjih doma in v tujini.

Prvi so se na turnirju dober teden nazaj preizkusili fantje iz selekcije U10, ki so v močni konkurenci na turnirju Jan Oblak v Škofji Loki premagali vse nasprotnike in osvojili končno 1. mesto, ob tem pa so domov prinesli tudi pokal za najboljšega igralca turnirja, ki si ga je prislužil Tilen Vrlinič.
Na turnirju v Škofji Loki so nastopili tudi naši najmlajši fantje do 8 let, ki so se ravno tako dobro odrezali, vendar v četrtfinalu nesrečno izgubili proti Medvodam.

Selekciji mlajših dečkov U13 in starejših dečkov U15 sta se pretekli konec tedna mudili na Hrvaškem v Pisarovini. Mlajši dečki so se odlično odrezali in v konkurenci 15-ih ekip osvojili odlično 3. mesto, pokal za najboljšega strelca turnirja pa si je prislužil naš Iztok Zagorc.
Nekaj manj sreče so imeli starejši dečki, ki so se turnirja udeležili z dvema ekipama. Obe ekipi sta se namreč hitro srečali z zmagovalno ekipo turnirja, ki je eno našo ekipo izločila že v skupinskem delu, drugo pa v četrtfinalu.

Nove priložnosti za nove uspehe bodo že kmalu - kot prvi bodo na predbožičnem turnirju v Kamniku 22. decembra nastopili starejši dečki.

Čestitke vsem fantom in trenerjem, ter zahvala staršem za podporo iz tribun!

Vir: NŠ Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj