Na vsebino

Šola zdravja v Piranu

V soboto smo se člani Šole zdravja udeležili 9. vseslovenskega srečanja članstva ŠZ v Piranu, kamor smo šli tudi člani belokranjskih skupin ŠZ: Črnomelj, Kanižarica, Semič, Gradac, Metlika, Suhor in Podzemelj.
Oranžno obarvan Piran nas je sprejel v soncu. Zavzeli smo Tartinijev trg in vsi skupaj smo telovadili pod strokovnim vodstvom našega idejnega vodje in avtorja vadbe dr. Nikolaya Grishina, ki nas je nazorno vodil preko vseh vaj z razlago kako se pravilno izvede vsak gib in čemu služi kakšna vaja.
Lep poletni dan smo spet "užili z veliko žlico" Lokalni vodiči so nas popeljali po starodavnih ulicah Pirana, obiskali smo Pomorski muzej, razstavo školjk, v 3D filmu smo si v Mediadomu Pyrhani ogledali zgodovino Pirana, si ogledali slovensko obalo z morske strani, ko nas je ladjica peljala na morje, da smo našo obalo videli tudi iz drugega kota in seveda tudi kopali smo se v toplem morju. Tako smo si poletje podaljšali še za cel sobotni dan, saj je bilo doma deževno jesensko vreme.
Ker pa je vsako tako druženje še lepše ob dobri hrani in pijači, smo bili tudi na odličnem kosilu v Sardelci v Portorožu, kjer smo si privoščili tudi legendarno dober sladoled v Cacau.

Vir: Šola Zdravja

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj