Na vsebino

Tečeva z atijem 2023

V četrtek smo na stadionu Loka v Črnomlju prvič organizirali dogodek Tečeva z atijem. Dogodek je bil namenjen otrokom in njihovim atkom, z namenom povezovanja gibanja in krepitvi vezi med njima.

Več kot 120 otrok je skupaj z atijem preteklo krog na tekaški progi. S tribun so jih spremljale mame, sestre, bratje, dedki in babice. Skozi celoten dogodek so jih spremljale tudi naše vzgojiteljice, ki so poskrbele, da se bo dogodek vtisnil v spomin vsem udeležencem. Prav tako so vsakemu otroku, ki je sodeloval pri teku podelile priznanje.

Vse prisotne je v imenu Občine Črnomelj in župana pozdravila podžupanja Maja Kocjan. Najboljšim trem v vsaki starostni kategoriji pa sta z ravnateljico črnomaljskega Vrtca Otona Župančiča Stanko Kure podelili medalje ter knjigo. Upamo, da je udeležencem dogodek ostal v lepem spominu.

Ob tem bi se radi zahvalili Nogometnemu klubu Bela krajina, ki nam je omogočil prostor za izvedbo dogodka ter Območni izpostavi JSKD Črnomelj za podarjene knjige. Prav tako pa tudi vsem staršem in otrokom, ki so z udeležbo podprli naš dogodek.

Vir: Vrtec Otona Župančiča Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj